top of page
7E88202F-6C43-4028-9E59-06EE0ED285E8_1_105_c.jpeg

PUPPY INFO

Puppy’s

We fokken af en toe een nestje. Het is voor ons belangrijk, dat de pup een goed onderkomen krijgt voor de rest van zijn/haar leven. Daarom selecteren wij op baasjes, die onze pups voldoende liefde geven en genoeg tijd en aandacht kunnen besteden aan hun hondje.


Onze pups zijn raszuivere Jack Russell Terriers. De ouderdieren worden jaarlijks gecontroleerd op erfelijke oogafwijkingen en op patella luxatie (losse knieschijf). Door de Raad van Beheer worden de pups officieel gechipt en gecontroleerd. Door de dierenarts wordt de eerste enting gezet. En door ons worden de pups met 2, 4, 6 en 8 weken ontwormd. Bij het ophalen van uw pup ontvangt u alle uitslagen van de reu en teef, stamboom van de Raad van Beheer, koopcontact, paspoort en voeding voor de eerste dagen.

De pups socialiseren

De pups worden in huis geboren en we proberen ze zo goed mogelijk te socialiseren. We maken ze bekend met huiselijke geluiden, we nemen ze mee in de auto, naar het bos, park en winkels. Ook brengen we ze in contact met andere honden en met kinderen.

Jack Russell Terriers zijn pittige hondjes, die veel energie hebben en die graag “werken”.
Het is een grote hond in een kleine verpakking. Het is verstandig om zich eerst te verdiepen over het ras en daarna te beslissen of dit ras bij u past. Wij zijn serieus en weloverwogen met onze kennel. Wij verwachten van een aspirant eigenaar, dat als zij voor een Jack Russell Terriër kiezen, dit voor een hondenleven lang is.

Onvoorziene omstandigheden

Onvoorziene omstandigheden kunnen redenen zijn voor een eigenaar om afstand te doen van een door ons gefokte hond, dan willen wij graag dat de hond naar ons terug komt, zodat we kunnen zorgen voor een herplaatsing.

Verder staan wij baasjes graag bij met adviezen. Ook genieten we ervan als we af en toe een verhaaltje en/of een foto toegestuurd te krijgen (facebook). Onze liefde voor de kleintjes houdt niet op zodra de pup vertrokken is naar zijn/haar nieuwe baasje. We zijn altijd bereikbaar voor advies en hulp.

Interesse

Mocht u interesse hebben in een pup, dan maken wij graag vooraf kennis met u. Als de pups geboren zijn, geven we de moeder en pups eerst 3 weken rust. Daarna bent u op afspraak welkom om te komen kijken.

Wij behouden ons het recht voor om – naarmate het karakter van de pup zich ontwikkelt- de keuze van uw pup te bepalen.

GEBOREN OP 22 SEPTEMBER

3 teefjes en een reu

De namen van de puppies zijn :
- Sunny Summer
- Ruby Autumn
- Cole Winter
- Milly Mae Spring

GROEPSFOTO4.png
bottom of page